'Dembélé en PSG bereiken akkoord, bal ligt bij FC Barcelona'

30 januari 2022, 21:23

De eerste stap in de transfer van Ousmane Dembélé is gezet. FC Barcelona zou de buitenspeler graag deze winter verkopen, zodat hij komende zomer niet transfervrij de deur uit loopt en Dembélé heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Paris Saint-Germain. Barcelona en PSG zijn in onderhandeling, maar moeten er nog wel uitkomen.

Dembélé ziet zelf een overgang naar het sterrenensemble van Paris Saint-Germain wel zitten en de financiële kant was voor de Franse topploeg geen probleem. Eerder lukte het Barcelona niet om genoeg salaris te bieden om Dembélé zijn contract te laten verlengen en dus dreigt hij transfervrij te vertrekken. Het akkoord tussen PSG en de speler wordt door diverse Spaanse en Franse media gemeld.

Fabrizio Romano deed echter een update over de onderhandelingen tussen de clubs, maar die loopt iets minder soepel. PSG weet dat Barcelona hem per se wil verkopen, om ervoor te zorgen dat ze nog een deel van de ooit geïnvesteerde 135 miljoen terugzien en maakt gebruik van die onderhandelingspositie. Beide clubs hebben vandaag met elkaar om de tafel gezeten, maar het leidde niet tot een akkoord.

Lees ookDembélé maakt zich met nieuwe 'no-show' onmogelijk bij FC Barcelona

Morgen zullen ze het opnieuw proberen maar Romano noemt een akkoord voor de deadline 'ingewikkeld'. De eerdere geruchten dat Manchester United ook interesse zou hebben, worden ook ontkracht door Romano. 'United is niet eens geïnteresseerd.' Bij PSG zou hij de concurrentie aan moeten gaan met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen