Vader ex-vriendin Greenwood reageert: "Haar telefoon was gehackt"

30 januari 2022, 19:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United-aanvaller Mason Greenwood raakte zondag in opspraak nadat zijn vriendin foto's had geplaatst van verwondingen aan haar lichaam, die door de voetballer zouden zijn aangericht. Ook was in een audiofragment te horen hoe Greenwood haar tot sex wilde dwingen.

Manchester United besloot Greenwood voorlopig te schorsen. De talentvolle Engelsman werd tevens gearresteerd op verdenking van mishandeling en verkrachting. De vader van het slachtoffer reageert in de Engelse pers op het incident. "Wij hoorden vanochtend om 6 uur wat er gebeurd was", vertelt hij in een statement op sociale media.

"Ze wilde niet dat dit naar buiten kwam, maar heeft ons gezegd dat haar telefoon is gehackt en daarom alles nu op internet staat. Hun relatie was de afgelopen maanden al niet goed. Maar ze is hier helemaal kapot van. Ze waren heel erg verliefd en zijn lang samen geweest. Nu is het een zaak voor de politie", aldus de vader van het vermeende slachtoffer.

Het is niet de eerste keer dat Greenwood in opspraak is geraakt. Zo werd hij samen met Manchester City-speler Phil Foden al eens naar huis gestuurd bij de Engelse ploeg. Het duo had de coronaregels genegeerd en vrouwen op hun hotelkamer uitgenodigd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen