'Onzekerheid over Tagliafico kost Salah-Eddine verhuur aan Sparta'

30 januari 2022, 19:14

Slecht nieuws voor Ajacied Anass Salah-Eddine: het jogne talent van de Amsterdamse club leek op weg naar een verhuur naar Sparta. De Telegraaf meldt echter dat hij die transfer uit zijn hoofd kan zetten, nu een vertrek van Nicolas Tagliafico nog steeds aannemelijk is.

Ajax is nog steeds in gesprek met FC Barcelona over de transfer van de Argentijn, die de Ajax-directie volgens de krant flink wat kopzorgen heeft bezorgd. Erik ten Hag wil de Argentijnse international nog altijd niet verkopen, omdat hij zonder hem nog maar zeven verdedigers over heeft.

'Tagliafico wil echter persé naar Spanje, is boos over de tegenwerking en de directie wil diep in haar hart de loyaliteit van Tagliafico belonen', schrijft De Telegraaf. 'Er is Tagliafico te kennen gegeven dat er bij een mooie kans zou worden meegedacht. Volgens de Argentijn is dit het moment.'

Salah-Eddine zal nu moeten wachten tot er duidelijkheid is over de nabije toekomst van Tagliafico. Sparta is inmiddels al doorgeschakeld naar 'plan-B' en hoopt zich voor morgenavond te versterken met Riza Durmisi van Lazio Roma. Het is de bedoeling dat de linksback tot de zomer gehuurd zal worden van de Serie A-club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen