In opspraak geraakte Greenwood voorlopig niet welkom bij United

30 januari 2022, 19:01

Mason Greenwood is voorlopig niet welkom bij Manchester United. In een kort statement laat de Engelse topclub weten dat de jonge aanvaller voorlopig niet op de training zal verschijnen en ook niet zal worden ingezet bij wedstrijden van de club.

Greenwood raakte zondagochtend in opspraak. Dit omdat zijn vriendin, Harriet Robson, op Instagram foto's deelde waarop verwondingen zijn te zien. Robson claimt door Greenwood te zijn mishandeld. Ook deelde ze een geluidsopname waarop te horen is hoe Greenwood Robson dwingt om seks met hem te hebben.

Via Instagram deelde Robson foto's van zichzelf onder het bloed en vol met blauwe plekken. 'Voor iedereen die wil weten wat Mason Greenwood mij daadwerkelijk aandoet', schreef ze daarbij. Op de geluidsopname die volgde was te horen hoe de twintigjarige speler bleef aandringen nadat Robson vertelde dat ze geen seks met hem wilde. Inmiddels heeft Robson de foto's en de opname verwijderd en zelfs haar gehele profiel leeggehaald.

Een woordvoerder van Manchester United liet eerder al weten de beelden te hebben gezien. "Wij zijn ons bewust van de beelden en beschuldigingen die op social media circuleren", citeerde Manchester Evening News. "De club tolereert geen enkele vorm van geweld, maar wil verder niet reageren tot de details zijn vastgesteld." Nu heeft Manchester United dus laten weten dat Greenwood pas weer op de club komt als er meer duidelijkheid is over zijn mogelijke acties. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen