'St. Juste, Botman en Bakker balen van transfer Newcastle'

'St. Juste, Botman en Bakker balen van transfer Newcastle'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 januari 2022 – In de strijd om degradatie te voorkomen zoekt het kapitaalkrachtige Newcastle United al enkele weken naar een versterking achterin. Daarbij passeerden onder meer Nederlanders Sven Botman, Jeremiah St. Juste en Mitchel Bakker de revue, maar de kans dat zij deze winter worden overgenomen is een stuk kleiner geworden.

Newcastle heeft namelijk een slag geslagen bij een competitiegenoot. De concurrent van Joël Veltman Daniel Burn (Brighton and Hove Albion) vertrekt namelijk voor dertien miljoen euro naar Newcastle, zo meldt Sky Sports. Volgens het medium heeft de club daarmee eindelijk de gewenste defensieve versterking is huis. Burn reist momenteel af naar Newcastle om de medische keuring te ondergaan.

Diverse Engelse media meldden vorige week nog dat Newcastle in onderhandeling was met Bayer Leverkusen over Bakker. De oorspronkelijke positie van Burn is centrale verdediger, maar hij kan ook als linksback uit de voeten. Daarmee lijkt de transfer voor Bakker ver weg, maar ook St. Juste en Botman, die eveneens hoog op het lijstje stonden, lijken een overstap naar Newcastle te kunnen vergeten.

Lees ook: 'Newcastle krijgt toestemming om te onderhandelen met Bakker'

Daarmee haalt Newcastle de derde grote versterking deze winter binnen. Eerder kwam Chris Wood al voor dertig miljoen euro over van Burnley en werd Kieran Trippier voor vijftien miljoen euro overgenomen van Atlético Madrid. Vooralsnog kiest Newcastle dus voor wat minder grote namen en laat het echte vuurwerk nog even op zich wachten.

Reacties

gerelateerd