'Heerenveen dicht bij megatransfer; interesse in Hoedemakers'

30 januari 2022, 14:56

SC Heerenveen lijkt kort voor de deadline van deze transferwinter nog uitgebreid zaken te gaan doen. Zo zou de club dicht bij de komst van de twintigjarige Amin Sarr zijn. De Zweedse aanvaller moet een van de grootste transfers van de laatste jaren worden.

Dat schreef Voetbal International zondagmiddag. Al enkele dagen wordt gespeculeerd over de komst van de aanvaller van Malmö FF, maar inmiddels staat weinig zijn komst meer in de weg. Naar verluidt zal hij vandaag (zondag) in Heerenveen arriveren. 

Als hij daar zijn medische keuring doorstaat, tekent hij een meerjarig contract in Friesland. Heerenveen betaalt naar verluidt ruim twee miljoen euro voor hem, waarmee hij de duurste aanwinst in jaren wordt. Sarr kon op veel belangstelling rekenen, maar alles wijst erop dat Heerenveen hem snel binnen heeft. 

Kongolo

Dat was niet het enige transfernieuws uit Heerenveen. Rodney Kongolo kreeg al een tijd geleden de mededeling dat hij mocht vertrekken, en lijkt inmiddels een nieuwe bestemming gevonden te hebben. Hij is volgens VI dicht bij een overeenkomst met Consenza, een club uit de Italiaanse Serie B. 

Hoedemakers

Tot slot had hetzelfde medium ook nieuws over buurman SC Cambuur. Smaakmaker Mees Hoedemakers zou namelijk in de belangstelling staan van FC Midtjylland, de koploper van Denemarken. De middenvelder zou dit seizoen ook al de interesse hebben gewekt van meerdere Eredivisieclubs.

Tot een transfer lijkt het overigens niet te gaan komen. Zeker nu de markt nog maar anderhalve dag open is, wil Cambuur de sterkhouder niet zomaar laten gaan. Volgens technisch manager Foeke Booy zijn er 'voor Cambuur-begrippen astronomische bedragen' nodig om de club te overtuigen. Hoedemakers ligt nog vast tot medio 2023. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen