'Van de Beek hakt knoop door en gaat spelen voor Everton'

30 januari 2022, 13:03

Donny van de Beek heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt. Volgens eerdere berichten kon de Manchester United-middenvelder kiezen tussen een verhuur aan Crystal Palace of Everton en volgens The Athletic is de keuze gevallen op laatstgenoemde club. Daar zal hij hoogstwaarschijnlijk samen gaan werken met Frank Lampard, die naar verluidt vandaag gepresenteerd wordt als hoofdtrainer van de club. 

Everton bereikte vannacht al een akkoord met Manchester United, waarbij de clubs het erover eens werden dat The Toffees zijn volledige salaris zouden overnemen. Daarna was het aan Van de Beek om een beslissing te nemen. De oud-Ajacied had ook een aanbieding van Crystal Palace op zak, maar zou dus de voorkeur geven aan Everton.

Al anderhalf jaar moet Van de Beek het bij United stellen met weinig speelminuten. Daar is ook door de komst van trainer Ralf Rangnick niets aan veranderd. Toch gaf de Duitser eerder aan de middenvelder niet te willen laten gaan. Afgelopen zomer weigerde toenmalig trainer Ole Gunnar Solskjaer ook al een tijdelijk vertrek naar Everton.

Inmiddels gaat het er dus toch van komen, al is in ieder geval duidelijk dat het om een tijdelijk vertrek gaat. United liet eerder al weten dat Van de Beek beslist voorkomt in de plannen voor seizoen 2022/23. Bij Everton gaat hij samen spelen met Anwar El Ghazi, die eveneens wordt gehuurd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen