Opnieuw geblesseerde Ramos geniet bij PSG: "Project is uniek"

29 januari 2022, 22:22

Sergio Ramos heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn overstap naar Paris Saint-Germain. De verdediger was bij Real Madrid een van de beste verdedigers van de wereld, maar na zijn vertrekt worstelt hij met veel blessures. In totaal kwam hij in alle competities nog maar vijf keer in actie voor de Franse topclub.

"Dit sportieve project is uniek. Ik had wel de tijd nodig om even te wennen na al die jaren in Madrid. Maar ik ben optimistisch richting de toekomst", vertelt de centrale verdediger in een video van Qatar Airways, die zich vanaf de eerste dag onderdeel van het team voelde. "De ontvangst was geweldig. Ik had vooraf al contact gehad met Lionel Messi, Keylor Navas, Neymar en nog een paar spelers. Dat maakte de start alleen maar makkelijker."

In de Champions League is zijn club gekoppeld aan Real, zijn oude werkgever. De Spanjaard vindt dat PSG niet onderdoet voor de Koninklijken, ondanks het feit dat de prijzenkast in Madrid een stuk voller is. "Het team heeft niet zo'n grote succesvolle geschiedenis, maar dit is echt een uniek project. Alle grote spelers willen naar deze club komen, waardoor wij de te kloppen ploeg zijn. Wij moeten op het veld laten zien wat we waard zijn. Ik wil namelijk blijven winnen."

Weer geblesseerd?

Ramos heeft dit seizoen de verwachtingen in Parijs nog niet kunnen waarmaken. De verdediger worstelt met blessures en zou volgens Le Parisien ook nu weer aan de kant staan met een kwetsuur. Op de training zou er iets gebeurd zijn, waardoor hij het veld meteen verliet. Hoelang hij nu aan de kant staat, is nog niet duidelijk. De kans bestaat dus dat hij niet kan spelen in het Champions League-tweeluik met Real Madrid. Het eerste duel staat op het programma voor 15 februari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen