'Barça doet laatste poging; Ajax wil wel onderhandelen'

29 januari 2022, 21:33   Bijgewerkt: 29 januari 2022, 23:52

FC Barcelona heeft de hoop op de komst van Nicolás Tagliafico nog niet opgegeven. Volgens Sport wagen de Catalanen nog een laatste poging om de Argentijnse linksback los te weken bij Ajax.

Alle kaarten liggen op tafel. Het financieel geplaagde Barcelona wil Tagliafico huren, terwijl Ajax de linkervleugelverdediger alleen wil verkopen. De vraagprijs: zeven à acht miljoen euro. Eigenlijk wil Ajax liever geen afscheid nemen van Tagliafico, maar de Amsterdammers zijn bereid om hem vanwege zijn trouwe dienst te laten gaan. Mits een goed aanbod wordt gedaan, uiteraard.

Barcelona heeft in de hoop dat de transfer kan worden rondgemaakt vandaag opnieuw contact opgenomen met Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax. De Amsterdammers willen best onderhandelen, maar eisen wel een financiële compensatie. Ajax staat ook niet onwelwillend tegenover een spelersruil. Alex Baldé werd als optie genoemd, maar hij ziet naar verluidt een huurtransfer naar de Johan Cruijff ArenA niet zitten.

Mocht Tagliafico de overstap maken naar Barcelona, dan is de kans aanwezig dat hij niet wordt ingeschreven voor de Europa League. Clubs kunnen in de winter namelijk maar drie nieuwe spelers registeren en Barça heeft met Dani Alves, Ferran Torres en Adama Traoré al evenzoveel spelers aangetrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen