De Wijs komende maanden ploeggenoot van Bozeník

29 januari 2022, 21:31

Jordy de Wijs zet zijn carrière tijdelijk voort in Duitsland. Queens Park Rangers leent de 27-jarige verdediger tot het einde van het seizoen uit aan Fortuna Düsseldorf.

De Wijs werd opgeleid door PSV en kwam als huurspeler anderhalf seizoen uit voor Excelsior. In 2018 maakte de centrumverdediger de overstap naar Hull City, om twee en een half jaar naar Queens Park Rangers te transfereren. Namens de Londense club kwam hij het afgelopen jaar tot 22 officiële optredens. Helemaal zeker van een basisplaats werd hij nooit.

Dus gaat De Wijs zijn geluk nu beproeven bij Fortuna Düsseldorf, dat de vijftiende plaats in de 2. Bundesliga bezet. Bij de Duitse club wordt de voormalig speler van PSV ploeggenoot van Feyenoord-huurling Robert Bozeník. De Slowaakse spits komt in Düsseldorf weinig aan spelen toe, al had hij vorige week vrijdag tegen FC Nürnberg (0-1) wel een zeldzame basisplaats.

"Het Engelse Championship is een heel zware competitie. Ik denk dat ik daarom goed in de 2. Bundesliga pas. Fortuna heeft geweldig stadion. Ik kijk uit naar de uitdaging die mij hier wacht en wil me snel settelen zodat ik mijn kwaliteiten kan gebruiken om het team te laten stijgen op de ranglijst", reageert De Wijs op zijn transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen