Romano: Spaanse optie Van de Beek valt af, nog twee clubs over

29 januari 2022, 12:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donny van de Beek lijkt deze winter in ieder geval niet naar Spanje te verkassen. De Nederlandse middenvelder stond op de radar van Valencia, maar volgens Fabrizio Romano is de Spaanse middenmoter afgehaakt in de strijd om de Manchester United-speler. De club van Jasper Cillessen richt zich op andere spelers.

Dat betekent dat er nog twee kandidaten over zijn voor de transfer van Van de Beek. Crystal Palace en Everton vechten momenteel om zijn handtekening. Zij hopen Van de Beek tot het einde van het seizoen te huren van Manchester United, waar de voormalig Ajacied niet in de plannen voorkomt. Aanvankelijk mocht hij niet vertrekken, maar de Engelse grootmacht staat alsnog open voor een tijdelijk vertrek.

Volgens Romano wil United Van de Beek komende zomer hoe dan ook terughebben. De club is alleen bereid om Van de Beek te verhuren en accepteert geen optie tot koop in een mogelijke deal. Komend seizoen gaat er een nieuwe coach aan de slag bij United, waar Van de Beek mogelijk voor een nieuwe kans kan gaan.

De 24-jarige middenvelder beleeft een dramatisch verblijf bij Manchester United, dat in 2020 ruim veertig miljoen euro neertelde voor de Ajacied. Dit seizoen staat zijn teller tot dusverre op 68 minuten in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen