Vlahovic reageert op pikante transfer naar Juve

29 januari 2022, 09:11

Dusan Vlahovic heeft een van de meest spraakmakende transfers in de Italiaanse voetbalhistorie afgerond. De 22-jarige aanvaller verruilde Fiorentina voor het gehate Juventus, dat 75 miljoen euro betaalde voor de Serviër. Dat werd hem niet in dank afgenomen door de supporters in Florence.

De 22ste verjaardag van de spits werd daarom extra bijzonder. "Het is geweldig dat het vandaag mijn verjaardag is. Dit is een heel speciale dag, de allerbeste verjaardag die ik ooit heb gevierd", liet hij weten op de clubwebsite. "Juventus is een prachtige club die staat voor kwaliteit, traditie en familie. Het is een club die altijd tot het einde blijft strijden en nooit opgeeft."

Supporters van Fiorentina waren minder blij met de overstap van hun goudhaantje. Het kwam hem de laatste dagen op doodsbedreigingen te staan. In Florence werden pasta's zelfs naar de 'hoerenmoeder van Vlahovic' genoemd. Fans van de middenmoter hebben traditiegetrouw een hekel aan de rijke en succesvolle club uit Turijn.

Toch weerhield het de spits, die dit seizoen in 21 wedstrijden goed was voor zeventien treffers en vier assists, er niet van om over te stappen naar de grootmacht. In totaal ging zijn transfer gepaard met een bedrag van 150 miljoen euro. Daartoe behoren ook zijn salariskosten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen