'Veel seinen op groen voor Heerenveen-transfers, geen witte rook'

'Veel seinen op groen voor Heerenveen-transfers, geen witte rook'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 januari 2022 – SC Heerenveen hoopt zich in de slotdagen van de transfermarkt nog te versterken met twee nieuwe spelers. De Friese middenmoter wordt al weken in verband gebracht met Thom Haye, maar tot een deal tussen NAC Breda en Heerenveen is het nog niet gekomen. Ook over Amin Sarr is nog geen akkoord bereikt.

Dat meldt Voetbal International. Voor beide transfers staan 'veel seinen op groen, maar is er nog geen witte rook'. Wat betreft Haye leek er geen akkoord meer te komen tussen NAC en Heerenveen, maar dat is naar verluidt nu alsnog dichtbij. De beslisstructuur in Breda zorgt er echter voor dat het allemaal wat vertraging oploopt. Heerenveen hoopt dat dit weekend op te lossen.

Ook de komst van spits Amin Sarr zou dichtbij zijn. SC Heerenveen heeft een akkoord bereikt met Malmö FF over de transfersom voor de twintigjarige spits, dat circa twee miljoen euro moet bedragen. Randzaken als het doorverkooppercentage moeten echter nog worden afgetimmerd. Sarr moet de concurrentie aangaan met Sydney van Hooijdonk.

Heerenveen is zeer actief op de markt nadat het deze winter afscheid nam van Joey Veerman (PSV) en Henk Veerman (FC Utrecht). Ook moet het op zoek naar een nieuwe coach. Johnny Jansen werd wegens teleurstellende resultaten ontslagen.

Reacties

gerelateerd