Zaakwaarnemer na transfer boos op PEC Zwolle: "Bizar"

Zaakwaarnemer na transfer boos op PEC Zwolle: "Bizar"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 januari 2022 – PEC Zwolle nam deze winter afscheid van Mark Pabai (21). De rechtsback mocht transfervrij vertrekken en trok naar het Italiaanse SPAL. Dat hij even daarvoor uit de selectie was gezet en in het persbericht nog een tik na gegeven werd door de Eredivisieclub ('Dit is besloten na meerdere gesprekken over de vereiste discipline en de focus op PEC Zwolle'), komt hard aan bij de voetballer. Bizar, zo stelt diens zaakwaarnemer Menno Groenveld.

Dat vertelt hij tegenover De Stentor. Volgens hem is het bijzinnetje in het persbericht niet heel netjes. "Mark is totaal geen moeilijke jongen. Wij werken al zes jaar met hem en hebben nooit een probleem gehad", verzekert de belangenbehartiger van Pabai. Dat de back meermaals te laat kwam bij PEC Zwolle en de politie een keer bij hem langs ging vanwege overlast ("Hij was toen aan het verhuizen, met wat vrienden"), doet daar niets aan af.

"Na de trainerswissel is gewoon alles veranderd en werd het vrij snel duidelijk dat hij niet past in de plannen van Schreuder", stelt Groenveld tegenover het regionale dagblad. Waar hij onder Art Langeler nog weleens speelde en zelfs twee assists gaf in een van zijn elf optredens, behoorde hij onder opvolger Schreuder al snel niet eens meer tot de wedstrijdselectie.

Lees ookVerrassende vierde winteraanwinst Sparta, PEC loost Pabai

"Hij gaat er goed mee om. Al heeft het 'm wel echt pijn gedaan. Omdat hij geen waardering voelde en geen vertrouwen", aldus Groeneveld. Op de vraag waarom Pabai op Instagram lachende huilsmilyes postte na de bekeruitschakeling van PEC Zwolle tegen NAC Breda, ontkende de zaakwaarnemer dat het met dat verloren duel te maken had. "Hij gaat juist hartstikke goed om met veel jongens van PEC. Dus hij steunt ze alleen maar." 

Reacties

gerelateerd