'Goed nieuws Van de Beek: Vieira 'pusht' voor akkoord met United'

28 januari 2022, 16:45

Goed nieuws voor Donny van de Beek (24): de gesprekken tussen Crystal Palace en Manchester United zijn nog altijd in volle gang. De Nederlandse middenvelder staat in de belangstelling van de Premier League-middenmoter, waarbij manager Patrick Vieira nadrukkelijk heeft ingezet op het huren van de oud-Ajacied.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano. Volgens de journalist wil de Franse manager Van de Beek dolgraag binnenloodsen en 'pusht' hij momenteel beide partijen tot een akkoord. Er wordt momenteel gesproken over het gedeelte dat Crystal Palace moet gaan bijdrage aan het salaris van de Nederlander en welk bedrag aan huursom er op tafel moet liggen.

Er wordt in elk geval geen koopoptie bedongen in het huurcontract. Manchester United wil daarmee wachten tot de nieuwe manager bekend is en Van de Beek krijgt dan een nieuwe kans om zich te laten zien. Erik ten Hag is bovendien een van de genoemde kandidaten voor de vacante trainerspositie. Tot die tijd is een verhuur het beste, want ondanks dat manager Ralf Rangnick hem liever niet wil laten gaan, komt Van de Beek (te) weinig aan spelen toe.

Lees ook: Belletje Bergkamp wakkerde interesse in Van de Beek aan

De Nederlandse middenvelder kwam dit seizoen nog maar 68 minuten in actie in de Premier League. Zelfs nu Paul Pogba een tijdje afwezig was, kwam Van de Beek amper aan de bak en de Fransman is vol op de weg terug. Daarmee wordt de concurrentie naast Nemanja Matic, Fred, Scott McTominay en Bruno Fernandes niet bepaald kleiner voor Van de Beek. Sinds zijn overgang vanuit Ajax stond de middenvelder slechts negentien keer in de basis van Manchester United van de mogelijke 94 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen