'Juventus en FC Barcelona willen Aubameyang huren van Arsenal'

28 januari 2022, 14:49

Pierre Emerick-Aubameyang lijkt op weg naar de uitgang bij Arsenal. De aanvaller uit Gabon kan rekenen op de interesse van Juventus en FC Barcelona.

Dat meldt journalist David Ornstein van The Athletic. Ornstein staat bekend om zijn goede bronnen binnen de Noord-Londense club. De journalist meldt echter wel dat er één probleem is: Juventus en FC Barcelona zouden Aubameyang enkel tot het einde van het seizoen willen huren.

Voor Arsenal zou dit echter geen probleem moeten zijn, nu manager Mikel Arteta heeft besloten dat Aubameyang geen deel meer uitmaakt van de selectie. De voormalige aanvaller van Borussia Dortmund drukt met het enorme bedrag dat hij maandelijks ontvangt enorm op het salarishuis van de huidige nummer zes van de Premier League. Aubameyang hield zich niet aan bepaalde afspraken en werd om die reden verbannen uit het team. Ook is - vanzelfsprekend - de aanvoerdersband van de spits afgepakt.

Aubameyang was met zijn land actief op de Afrika Cup, maar werd na de constatering van een mogelijke hartafwijking naar huis gestuurd. In Londen bleek uit medische checks dat het loos alarm was en dat Aubameyang zich geen zorgen hoeft te maken om zijn gezondheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen