'FC Twente verkoopt Oosterwolde, Heracles pikt Hansson op'

28 januari 2022, 13:43

FC Twente staat op het punt afscheid te nemen van Jayden Oosterwolde. De twintigjarige linkervleugelverdediger is volgens Tubantia op weg naar Parma. De komende maanden speelt Oosterwolde op huurbasis voor de Italiaanse club. Daarna maakt hij voor een miljoenenbedrag de definitieve overstap.

Oosterwolde beleefde vorig seizoen zijn doorbraak bij Twente. De linksback groeide uit tot vaste waarde, maar is in de huidige jaargang niet meer onbetwist. De laatste wedstrijden kreeg Gijs Smal de voorkeur op de linksbackpositie. Oosterwolde kwam dit seizoen in veertien van de twintig competitiewedstrijden in actie, waarvan tien maal als basisspeler.

Bij Parma komt Oosterwolde terecht bij de huidige nummer dertien van de Serie B. De linksback zal bij de Italiaanse club werken onder de zeer ervaren Giuseppe Iachini. Bovendien wordt hij ploeggenoot van een levende legende: Gianluigi Buffon, die op zijn 44ste nog steeds niet van ophouden weet.

Hansson

Ook Heracles Almelo lijkt snel met transfernieuws te komen. De Almeloërs staan op het punt Emil Hansson in te lijven. De Noors-Zweedse aanvaller komt over van Fortuna Sittard, zo meldt De Limburger. Alleen de medische keuring staat de overgang van Hansson nog in de weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen