Fabrizio Romano meldt akkoord tussen Heerenveen en Malmö

27 januari 2022, 23:19   Bijgewerkt: 27 januari 2022, 23:27

SC Heerenveen en Malmö FF hebben een akkoord bereikt over de overgang van Amin Sarr, zo maakt transfergoeroe Fabrizio Romano donderdagavond op Twitter bekend. De Zweeds jeugdinternational maakt als de laatste plooien worden gladgestreken voor een bedrag van 2,3 miljoen euro de overstap naar het Abe Lenstra Stadion.

Heerenveen moet alleen nog persoonlijke overeenstemming bereiken met Sarr, die afgelopen seizoen indruk maakte in de Zweedse competitie. Dat deed de aanvaller niet namens Malmö. Sarr werd het afgelopen jaar namelijk verhuurd aan Mjällby AIF. Voor die club kwam hij in negentien wedstrijden tot acht doelpunten en één assist.

Sarr moet de derde winteraanwinst van Heerenveen worden. De Friezen versterkten zich eerder met Anas Tahiri (overgekomen van CFR Cluj) en Sydney van Hooijdonk (gehuurd van Bologna). Daar staat het vertrek van Joey Veerman (PSV) en Henk Veerman (FC Utrecht) tegenover.

Heerenveen hoopt zich de komende dagen ook in defensief opzicht te versterken. Daarbij denkt de club aan een oude bekende: Joost van Aken. De verdediger vertrok onlangs bij Zulte Waregem en is nu clubloos.

Update: nog geen akkoord

Technisch manager Ferry de Haan heeft aan Voetbal International laten weten dat er nog geen akkoord is bereikt met Malmö. "We hopen dat het gaat lukken. Maar op beide vlakken is er op dit moment nog geen akkoord", laat hij weten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen