Juventus telt 75 miljoen neer voor alom begeerde aanvaller

27 januari 2022, 20:21

Juventus heeft de strijd om de handtekening van Dusan Vlahovic gewonnen, zo maakt transferspecialist Fabrizio Romano bekend. De club uit Turijn neemt de 21-jarige spits uit Servië voor 75 miljoen euro over van Fiorentina. Vlahovic wordt binnenkort medisch gekeurd door zijn nieuwe club en zal dan zijn handtekening onder een meerjarig contract zetten.

De overstap van Vlahovic ligt gevoelig in Florence. De harde kern is absoluut niet te spreken over het feit dat de aanvaller zijn carrière vervolgt bij Juventus. Dat maakten de fanatieke supporters hem deze week met enkele spandoeken duidelijk. 'Het is voorbij voor, f*cking zigeuner', stond op een van de doeken die buiten het stadion van Fiorentina was gehangen.

De aanhang van Fiorentina is er niet blij mee, maar Vlahovic zal wel degelijk de overstap naar Juventus maken. In Turijn zal de spits, die vrijdag zijn 22ste verjaardag viert, jaarlijks zeven miljoen euro opstrijken. De nieuwe ploeggenoot van Matthijs de Ligt werd de afgelopen weken ook in verband gebracht met meerdere Engelse topclubs. Bij onder meer Arsenal stond Vlahovic hoog op het verlanglijstje.

De transfer van Vlahovic kan goed nieuws betekenen voor Barcelona. Álvaro Morata is door de komst van de Servische spits namelijk niet echt meer nodig in Turijn. Zoals bekend willen de Catalanen zich graag versterken met de 29-jarige spits, die onlangs al zou hebben gesproken met Xavi.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen