Niet één, maar twee aanvallende versterkingen voor FC Emmen

27 januari 2022, 19:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen heeft een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. Ole Romeny en Mart Lieder worden per direct toegevoegd aan de selectie van trainer Dick Lukkien.

Dat maakt de club donderdagavond op de eigen website bekend. Romeny komt over van NEC. De 21-jarige aanvaller mocht door de komst van Wilfried Bony vertrekken bij de Nijmeegse club. Namens NEC en Willem II was hij de afgelopen jaren elf keer trefzeker in 88 wedstrijden.

Met Lieder heeft Emmen een ervaren kracht ingelijfd. De 31-jarige aanvaller speelde in Nederland bij Vitesse, RKC Waalwijk FC Dordrecht en Eindhoven. In het buitenland kwam hij uit voor FC Aarau (Zwitserland), Sønderjyske en Odense BK (beide Denemarken).

"Mart is een zeer ervaren speler die zich zeker op het niveau van de Keuken Kampioen Divisie al meerdere malen heeft bewezen. Ole is een jonge, talentvolle speler die op alle posities voorin uit de voeten kan. Ze bieden ons meer aanvallende opties en moeten ons helpen om meer kansen te creëren en meer te scoren", reageert technisch manager Michel Jansen op de komst van het tweetal.

Mogelijk kunnen Romeny en Lieder komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen Excelsior hun debuut voor Emmen maken. Morgen wordt duidelijk of zij dan speelgerechtigd zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen