Franse club wil Yvon Mvogo uit lijden bij PSV verlossen

27 januari 2022, 16:00

Yvon Mvogo heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV mogelijk al gespeeld. De tweede doelman van de Eindhovense wordt in verband gebracht met een overgang naar Girondins Bordeaux.

Franse media maken melding van de belangstelling van Bordeaux voor Mvogo. PSV huurt de 27-jarige doelman voor het tweede jaar op rij van RB Leipzig. Waar Mvogo vorig seizoen bijna alles keepte, houdt hij sinds de zomer voornamelijk de bank warm. De van FC Twente overgekomen Joël Drommel geniet het vertrouwen onder de lat.

Dat Mvogo niet tevreden is met zijn huidige rol bij PSV, spreekt voor zich. Meerdere clubs willen de doelman wel uit zijn lijden verlossen. Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, staat Mvogo in de belangstelling van 'veel' clubs, waaronder Bordeaux.

Elfrink verwacht echter niet dat PSV de komende dagen nog afscheid neemt van Mvogo. De Eindhovense club wil Leipzig en Mvogo namelijk aan het huurcontract houden. 'Momenteel dus geen sprake van een vertrek, maar komende dagen nog wel even afwachten', voegt hij daaraan toe.

Mocht Mvogo daadwerkelijk de overstap naar Bordeaux maken, dan gaat hij de komende maanden degradatievoetbal in de Ligue 1 spelen. De club uit het zuidwesten van Frankrijk staat namelijk slechts één punt boven de gevarenzone. Bij Bordeaux staat met Javairô Dilrosun (gehuurd van Hertha BSC) een Nederlander onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen