'Van Bronckhorst mag Feyenoord-target Diallo begroeten'

27 januari 2022, 14:18   Bijgewerkt: 27 januari 2022, 14:37

Amad Diallo staat op het punt om naar Rangers FC te verkassen op huurbasis. De aanvaller van Manchester United was afgelopen zomer nog dicht bij een overstap naar Feyenoord, maar een blessure gooide toen op het allerlaatste moment roet in het eten.

De vleugelaanvaller staat bekend als groot talent, maar wordt bij Manchester United nog niet rijp geacht om al een serieuze rol te spelen bij de eerste selectie. Dat was zo onder Ole Gunnar Solskjær en dat is ook onder zijn opvolger Ralf Rangnick de conclusie. Daarom mag hij nu in Glasgow vlieguren gaan maken. Fabrazio Romano spreekt van een huurdeal tot het einde van het seizoen, zonder koopoptie. Bij de Engelse topclub is er namelijk veel vertrouwen in de aanvaller richting de toekomst.

Voor Van Bronckhorst is het goed nieuws dat hij een extra buitenspeler tot zijn beschikking heeft. Eerder waren er al geruchten dat de oefenmeester zich wilde versterken met Leeds United-aanvaller Crysencio Summerville, maar zijn club wilde niet meewerken met een vertrek van de pijlsnelle vleugelflitser. Nu heeft de Nederlandse trainer alsnog zijn gewenste versterking binnen.

Romano verwacht dat de deal snel rond kan komen. Het is de vraag of Diallo dit weekend al ingezet kan worden tegen Ross County, maar de Old Firm gaat hij sowieso halen, mochten de geruchten bevestigd worden. Die wedstrijd staat op woensdag 2 februari op het programma, wanneer de transferperiode al voorbij is.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen