Ajax slaat volgende slag: ook Regeer tekent nieuw contract

27 januari 2022, 12:22

Ajax en Youri Regeer?hebben een akkoord bereikt over de verlenging van het contract. Waar zijn oude verbintenis tot aan het einde van dit seizoen liep, ligt hij nu drie jaar langer vast. De achttienjarige voetballer maakte dit seizoen al twee keer zijn opwachting in het eerste elftal.

Dat maakt de Amsterdamse club via de officiële kanalen bekend. Regeer maakte dit seizoen zijn debuut in het bekerduel met BVV Barendrecht en mocht zich ook laten zien in het duel met Excelsior Maassluis. In die laatste wedstrijd wist hij zijn eerste doelpunt te maken voor de hoofdmacht, waar bij de beloftenploeg de teller op vijf doelpunten staat in zestig officiële wedstrijden. Bij Jong Ajax is hij ook de aanvoerder.

"Dit seizoen hoop ik op nog meer speelminuten in Ajax 1, maar ik blijf realistisch. Als iedereen fit blijft, heb je genoeg spelers die vóór mij in de pikorde staan. Het is zaak hard te blijven trainen en goed te spelen in Jong Ajax", vertelde Regeer kort na het Portugese trainingskamp op de website van de club. Met het nieuwe contract is duidelijk dat hij op de deur aan het kloppen is bij het eerste elftal.

De contractverlenging van de multifunctionele speler, die als centrale verdediger, linksback en controleur uit de voeten kan, is de tweede slag die Ajax deze week slaat. Eerder werd bekend dat ook het IJslandse toptalent Kristian Hlynsson zijn handtekening heeft gezet onder een nieuwe verbintenis. De voetballer heeft tot 2026 bijgetekend in de Johan Cruijff ArenA.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen