Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Engelse clubs willen stunten in de zomer: Müller weg bij Bayern?'

'Engelse clubs willen stunten in de zomer: Müller weg bij Bayern?'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 januari 2022 – Thomas Müller weg bij Bayern München? Het lijkt onwerkelijk, maar Everton en Newcastle United willen in de zomer toch een poging wagen. De clubs hopen te kunnen profiteren van het contract van de Duitse middenvelder, dat medio 2023 afloopt.

Hoewel Müller een onomstreden basiskracht is bij Der Rekordmeister, is er nog niet gesproken over een verlenging van dat contract. Mochten de partijen er niet uitkomen als de onderhandelingen begonnen zijn, dan lijkt de zomer een goed moment om de voetballer van de hand te doen. Op die manier loopt Müller dan niet transfervrij de deur uit in de Allianz Arena. Daarom zouden de twee Engelse clubs serieus werk willen maken van een overstap aan het einde van dit seizoen, weet BILD.

Het is maar de vraag of Müller dat zelf ziet zitten. De Duitser heeft nog nooit voor een andere club gespeeld. Al 22 jaar draagt hij het shirt van de topclub. Het enige andere tenue dat hij ooit aan heeft gehad is dat van de nationale ploeg, waarvoor hij al 110 keer in actie kwam. De 33-jarige middenvelder werd wel vaker gelinkt aan een buitenlandse transfer.

Müller debuteerde onder Louis van Gaal bij Bayern München en kon daarna door de Nederlandse oefenmeester de overstap maken naar Manchester United. De Engelse topclub zou destijds tachtig miljoen euro voor hem over hebben gehad, met een salaris van zestien miljoen euro per jaar. De huidige bondscoach van het Nederlands elftal liet aan talkSPORT weten dat zijn vrouw niet openstond voor een transfer naar het buitenland. Mogelijk houdt zij ook nu een overstap tegen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd