Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Zahavi laat interesse varen, maar denkt aan zomertransfer'

'Zahavi laat interesse varen, maar denkt aan zomertransfer'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 januari 2022 – Eran Zahavi lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden op de Nederlandse velden. Olympiakos wil hem in de zomer maar wat graag naar Griekenland halen. In eerste instantie zette de club in op een winterse transfer, maar dat bleek geen optie te zijn voor de spits en PSV. De aanvaller denkt nu na over een zomerse transfer.

Nu Zahavi weer fit is na blessures, lijkt hij meteen weer basisspeler te zijn in Eindhoven. Mede door het perspectief op veel speelminuten, heeft hij de aanbieding uit Griekenland naast zich neergelegd. Vooral de wedstrijden tegen het Israëlische Maccabi Tel-Aviv staan rood omcirkeld in zijn agenda, weet het Eindhovens Dagblad te melden. 'Zahavi heeft zijn zinnen gezet op een hoofdrol in de Europa Conference League, waarin hij volgende maand met PSV uitkomt in zijn geboorteland. In de wedstrijd wil Zahavi zijn stempel drukken', aldus Rik Elfrink.

De aanvaller beleeft een moeizaam jaar. In de voorronde van de Champions League gaf hij niet thuis in het beslissende duel met Benfica, de aanvaller raakte in korte tijd twee keer geblesseerd en er werd ook nog twee keer in korte tijd bij hem thuis ingebroken. De geruchten gingen dat hij Nederland wilde verlaten, omdat zijn gezin zich niet meer veilig voelde, maar daar is dus geen sprake meer van. Zoals het er nu naar uitziet, wil hij dit seizoen de landstitel veroveren met de ploeg uit Eindhoven.

Dat is goed nieuws voor PSV, waar het al het gehele seizoen puzzelen is in de punt van de aanval.  Zahavi was de eerste keuze aan het begin van deze voetbaljaargang, maar door een blessure stond hij maanden aan de kant. Benfica-huurling Carlos Vinicius wist zich niet te ontpoppen tot onomstreden basisspeler. De Braziliaan liet zien een neusje voor de goal te hebben, maar maakte in balbezit soms vreemde keuzes en staat daarnaast met een kwetsuur aan de kant, net als Maxi Romero. Mede daardoor zette Roger Schmidt buitenspeler Cody Gakpo een aantal keer in de spits, maar hij gaf duidelijk aan zich beter te voelen op de flank.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd