Feyenoord bedingt optie tot koop Hendrix, Haller lost Brobbey af

27 januari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 26 januari 2022, 23:33

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 26 januari.

Spitsenprobleem Ajax opgelost na penaltyreeks in Afrika Cup

Het toernooi van Sébastien Haller en Ibrahim Sangaré zit erop. Ivoorkust nam het in de achtste finale op tegen Egypte, maar ging na een zenuwslopende strafschoppenserie toch onderuit. Dat betekent goed nieuws voor Ajax, dat na het blessurenieuws van Brobbey krap in de spitsen kwam te zitten. Haller zal op 6 februari geen finale spelen en is dus beschikbaar om opgesteld te worden tegen Heracles.

Gio wint weer met Rangers, Giakoumakis eindelijk goud waard

Giovanni van Bronckhorst gaat met Rangers FC na de winterstop vrolijk verder met waar hij eind december mee is opgehouden: presteren. De Nederlandse coach is sinds zijn aanstelling in november nog altijd ongeslagen. Nu won hij van Livingston met 1-0, maar hij zag ook concurrent Celtic winnen en dat kwam doordat de Eredivisie-topscorer van vorig jaar belangrijk was.

Gevoelige NEC-transfer gestopte Bony officieel: "Nu fit worden"

Wilfried Bony (33) is officieel teruggekeerd op de Nederlandse velden. NEC maakt bekend dat hij een contract voor een halfjaar heeft getekend. Daarmee keert de Ivoriaan terug van zijn voetbalpensioen en kiest hij voor deze gevoelige stap. Eerder speelde hij voor de grote rivaal Vitesse, maar technisch directeur Ted van Leeuwen haalt hem nu voor de tweede keer binnen.

Feyenoord slaat 'twee vliegen in één klap': Hendrix officieel binnen

Feyenoord heeft enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt een versterking aan de selectie toegevoegd. Middenvelder Jorrit Hendirx komt op huurbasis over van Spartak Moskou. De voormalig PSV'er wordt voor anderhalf jaar overgenomen en Feyenoord heeft een optie tot koop bedongen.

Officieel: Wormuth gaat werken aan grootse plannen Groningen

Frank Wormuth gaat de nieuwe trainer worden van FC Groningen. De Duitser maakt het seizoen af bij Heracles Almelo en neemt vervolgens in Groningen het stokje over van de vertrekkende Danny Buijs. De partijen zijn woensdagmiddag tot een definitief akkoord gekomen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen