Gio wint weer met Rangers, Giakoumakis eindelijk goud waard

26 januari 2022, 22:41   Bijgewerkt: 26 januari 2022, 23:27

Giovanni van Bronckhorst gaat met Rangers FC na de winterstop vrolijk verder met waar hij eind december mee is opgehouden: presteren. De Nederlandse coach is sinds zijn aanstelling in november nog altijd ongeslagen. Nu won hij van Livingston met 1-0, maar hij zag ook concurrent Celtic winnen en dat kwam doordat de Eredivisie-topscorer van vorig jaar belangrijk was.

Net na de winterstop speelde Van Bronckhorst gelijk tegen Aberdeen, maar vervolgens boekte het wel een zege in het Schotse bekertoernooi. Tegen Livingston kon hij beschikken over een nagenoeg fitte selectie, maar moest Gio ook wachten tot een kwartier voor tijd tot de bevrijdende treffer werd gemaakt. Scott Arfield werkte op aangeven van Borna Barisic de 1-0 binnen.

Ook Celtic kende een lastige avond, maar boekte wel een cruciale zege in de titelstrijd. De nummer twee van de Schotse competitie nam het namelijk op tegen nummer drie Hearts of Midlothian. Er moest worden gewonnen om actief te blijven in de titelrace. Reo Hatate had Celtic na een halfuur op voorsprong geschoten en even later maakte Georgios Giakoumakis de tweede treffer. Hearts kwam nog terug tot 1-2, maar de treffer van Giakoumakis bleek goud waard voor Celtic.

Sinds begin november stond de Griek aan de kant met een blessure, waardoor hij nog amper van waarde is geweest voor zijn club. Maandag maakte hij weer zijn eerste minuten en woensdag begon hij direct in de basis. Mede door zijn doelpunt houdt Celtic het gat op de ploeg van Van Bronckhorst op vier punten. Over exact een week staat er een cruciale wedstrijd op het programma in de Schotse titelstrijd: The Old Firm. Om 20:45 nemen Celtic en Rangers het tegen elkaar op op Celtic Park.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen