'Barça-nieuws rondom Dembélé, Morata, Mingueza en Traore'

'Barça-nieuws rondom Dembélé, Morata, Mingueza en Traore'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 januari 2022 – De onrust rondom FC Barcelona is nog altijd groot. De Spaanse grootmacht presteert teleurstellend, zit in financieel zwaar weer, maar bulkt van de transferambities. Feit is echter dat het deze winter niet te veel kan doen, zolang er niemand vertrekt. De laatste Barça-geluiden komen allemaal weer neer op dat ene heikele punt: geld.

Barcelona lijkt de komst van Alvaro Morata uit het hoofd te moeten zetten. Juventus lijkt met Dusan Vlahovic de gewenste spits binnen te halen, maar Atlético Madrid (waar hij eigendom van is) ligt in de weg, zo meldt journalist Gerard Romero. Daarom schakelt Barcelona naar een andere aanvaller en wil het Adama Traore terughalen.

Dat wordt gemeld door Catalunya Radio, ESPN én Diario AS. De sterke buitenspeler heeft in het verleden bewezen altijd gevaar te kunnen stichten, maar is momenteel bezig aan een zeer zwak seizoen bij Wolverhampton Wanderers. Daardoor denkt Barcelona de aanvaller voor een half jaar te kunnen huren. Om de speler in te kunnen schrijven moet er waarschijnlijk ook weer een speler vertrekken.

Daarin wil Bordeaux wel een uitweg bieden. Het heeft volgens Marca namelijk interesse om de overbodige Oscar Mingueza te huren. Sinds de komst van Xavi speelt hij weinig en de club heeft voldoende centrale verdedigers. Het vertrek van Mingueza zou ruimte kunnen maken voor de komst van Traore of Tagliafico.

Tot slot zijn er ook vorderingen in de zaak Ousmane Dembélé. De buitenspeler wil zijn contract niet verlengen en meldde zich af voor de training deze week. Xavi en Jordi Cruijff hebben volgens SPORT een gesprek met hem gevoerd om de toekomst te bepalen. Barcelona hoopt hem nog altijd te verkopen voor 1 februari en de speler heeft zijn excuses aangeboden voor de situatie.

Reacties

gerelateerd