'Transfer Van de Beek nu echt serieus, bod twintig miljoen Bakker'

'Transfer Van de Beek nu echt serieus, bod twintig miljoen Bakker'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 januari 2022 – De transferstatus van Donny van de Beek is al enkele weken hot topic. De Nederlander moet het al het hele seizoen stellen met korte invalbeurten en optredens in minder belangrijke wedstrijden. Deze week werd bekend dat Crystal Palace hem graag over wil nemen op huurbasis en dat lijkt steeds serieuzer te worden.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt namelijk dat de twee clubs daadwerkelijk met elkaar in gesprek zijn over een huurtransfer. De onderhandelingen zijn volgens hem in volle gang en alleen de verdeling van zijn salaris lijkt een transfer nog in de weg te staan. Als beide clubs een overeenkomst bereiken, zal Van de Beek eindelijk (tijdelijk) verlost zijn van Manchester United.

Bakker in trek
Van de Beek werd eerder ook al in verband gebracht met Newcastle United, maar die club lijkt de zinnen te hebben gezet op een andere Nederlander. Volgens L'Équipe heeft Newcastle woensdag zelfs al een bod op tafel gelegd van twintig miljoen euro, inclusief bonussen. Het management van Bakker zit momenteel in Engeland om de deal af te ronden.

Bakker verruilde Paris Saint-Germain deze zomer voor Bayer Leverkusen, met het oog op meer speeltijd en een kans bij Oranje. In Duitsland maakte hij al snel een goede indruk met onder meer drie assists en een goal als linksback. Bakker moet Newcastle helpen de boven het hoofd hangende degradatie te voorkomen.

Reacties

gerelateerd