'Tagliafico vraagt Ajax om gunst; ander Barça-target transfervrij'

'Tagliafico vraagt Ajax om gunst; ander Barça-target transfervrij'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 januari 2022 – Nicolas Tagliafico wil zijn transfer van Ajax naar FC Barcelona beslist niet zien afketsen. De Amsterdammers zien in de linksback een ideale back-up en laten hem daarom niet zomaar gaan, maar de speler zelf heeft inmiddels aan de bel getrokken. De Argentijn heeft zijn club verzocht om een paar dagen geduld te hebben tot Barça met een beter bod komt.

Dat schreef het Spaanse Sport woensdagmiddag. Het contact tussen beide clubs loopt al enige tijd, maar de Catalanen hebben Ajax nog niet kunnen overtuigen om de speler te laten gaan. Dit vooral omdat Barcelona gezien de eigen financiële situatie de voorkeur geeft aan huren met optie tot koop, terwijl Ajax hem alleen voor een directe transfersom wil laten gaan.

Tagliafico hoopt echter dat zijn huidige werkgever van gedachte kan worden veranderd. Hij zou de transfer zien als de kans van zijn leven, die hij niet wil mislopen. Hij vroeg Ajax daarom om 48 tot 72 uur te wachten en Barcelona de kans te bieden om met een beter voorstel te komen. De transfermarkt is nog open tot en met 31 januari.

Lees ook: 'Ajax overlegt intern over vertrekwens Tagliafico naar Barcelona'

Süle
Bekend is dat Barcelona zich voornamelijk zal moeten richten op huur- en transfervrije spelers. Een speler die in dat tweede rijtje al vaker genoemd werd, is Bayern München-verdediger Niklas Süle. In dat kader had directeur Oliver Kahn goed nieuws te melden aan de Catalaanse club. Hij bevestigde namelijk dat Süle zijn aflopende contract definitief niet verlengt en komende zomer dus 'gratis' op te pikken is.

Lees ook: 'Spanningen Barça en Bayern lopen op na 'brutaal' handelen'

Reacties

gerelateerd