Miedema droomt van CL-zege en sprak met grootmachten

26 januari 2022, 09:23

Vivianne Miedema staat komende zomer open voor een toptransfer. De aanvalsleider van Arsenal en het Nederlands elftal is al jaren een van de meest gevreesde aanvallers in de Premier League, maar slaagt er met haar club niet in om hoge ogen te gooien in de Champions League. Daarom overweegt ze naar een andere club te verkassen.

In gesprek met het Algemeen Dagblad bevestigt ze dat er inmiddels gesprekken zijn gestart met Paris Saint-Germain en FC Barcelona. Bij laatstgenoemde club, de regerend winnaar van de Champions League, zou de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal gaan samenspelen met landgenote Lieke Martens. Miedema geeft echter aan dat een langer verblijf bij Arsenal ook niet uitgesloten is.

"Ik wil graag de Champions League winnen", vertelt ze in gesprek met de krant, waar ze aan de slag gaat als columniste. "Ik wil het maximale eruit halen. Dat betekent dat ik misschien wel de volgende stap moet maken. Ik ben 25 en dat is nog best jong, maar ik ga al een tijdje mee. De jaren die er nu aan gaan komen, horen officieel mijn topjaren te zijn. Die moet ik ergens doorbrengen bij een club die het beste bij mijn ambities past."

Miedema is sinds 2017 topschutter bij Arsenal. Daarvoor speelde ze voor SC Heerenveen, waar ze zich in de kijker speelde van Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen