Vlahovic krijgt doodsbedreigingen voor naderende megatransfer

Vlahovic krijgt doodsbedreigingen voor naderende megatransfer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 januari 2022 – Dusan Vlahovic was dit seizoen met afstand de meest populaire speler bij Fiorentina, maar is zijn heldenstatus bij de Italiaanse middenmoter in rap tempo kwijtgeraakt. De Servische aanvaller maakt waarschijnlijk deze maand nog de gevoelige overstap naar het door fans gehate Juventus. Dat kwam hem op doodsbedreigingen te staan.

De fanatieke achterban van Fiorentina plaatste dinsdag enkele schokkende spandoeken bij het stadion van hun favororiete club. Ze noemden hem daarop onder meer een 'zigeunerklootzak' en stelden dat bewakers rond hem zijn trieste leven niet zouden redden. Het is niet duidelijk of de aanvalsleider aangifte heeft gedaan bij de Italiaanse politie.

Vlahovic staat waarschijnlijk voor een miljoenenoverstap naar Juventus. De Italiaanse grootmacht is bereid om 75 miljoen euro te betalen en volgens diverse media zijn de clubs in verregaande onderhandelingen. Ook Arsenal hoopte op de komst van de Fiorentina-uitblinker, maar de Engelse topclub lijkt naast de komst van Vlahovic te grijpen.

De pas 21-jarige aanvaller maakt dit seizoen furore in de Serie A. in 21 competitieduels was hij al zeventien keer trefzeker en bereidde hij vier treffers voor. De aanvaller begon zijn loopbaan bij het Servische FK Partizan Belgrado.

Reacties

gerelateerd