'United komt met cruciale eis voor vertrek Van de Beek'

26 januari 2022, 08:09

Manchester United staat weliswaar open voor een tijdelijk vertrek van Donny van de Beek, maar is niet bereid om de rode loper richting de uitgang uit te rollen. De middenvelder staat zelf open voor een vertrek naar Crystal Palace, maar er zijn ook andere clubs in de markt voor de Nederlandse middenvelder.

Dat meldt Fabrizio Romano. Cyrstal Palace heeft United dinsdagavond een officieel voorstel gestuurd om Van de Beek tot het einde van het seizoen te huren. De middenvelder komt niet in de plannen voor bij United en kan zijn loopbaan daardoor in Londen nieuw leven inblazen. Crystal Palace voert momenteel onderhandelingen met de nummer vier van Engeland.

Manchester United heeft echter een belangrijke voorwaarde voor het vertrek van Van de Beek. De club eist dat Crystal Palace zijn volledige salaris tot het einde van het seizoen overneemt. Bij huurtransfers is het normaliter zo dat clubs de salariskosten van een speler delen. Bovendien weigert United een optie tot koop op te nemen in de deal.

Van de Beek zal inmiddels hopen dat hij mag vertrekken bij de club die in 2020 ruim veertig miljoen euro voor hem betaalde. Dit seizoen kwam hij in competitieverband tot slechts 68 minuten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen