'Robin Gosens maakt voor miljoenen binnenlandse toptransfer'

26 januari 2022, 07:49   Bijgewerkt: 26 januari 2022, 07:57

Robin Gosens krijgt een kans in de absolute top. De Duitse linksachter, die al jaren furore maakt bij Atalanta Bergamo, staat op het punt om aan de slag te gaan bij competitiegenoot Inter. Bij de regerend landskampioen en koploper wordt hij ploeggenoot van Stefan de Vrij en Denzel Dumfries.

Met dat nieuws pakt La Gazzetta Dello Sport uit. Inter is bereid om 27 miljoen euro te betalen voor de Nederlandse Duitser en hoopt hem op korte termijn aan de selectie toe te voegen. Bij Inter zal hij de directe concurrent worden van Ivan Perisic, die momenteel de linkermiddenvelder is in het 3-5-2-systeem dat de Milanese grootmacht al jaren hanteert.

De 27 jarige Duits international verdiende de interesse van Inter dankzij zijn sterke spel bij Atalanta. Daar was hij vorig seizoen nog goed voor elf goals en zes assists. Het seizoen daarvoor stokte de productie op negen treffers en acht voorbereide goals. Deze campagne valt het wat tegen bij de Duitser, maar dat komt mede doordat hij pas zes duels speelde door een hamstringblessure.

Gosens begon zijn loopbaan in Nederland bij Vitesse en belandde via een verhuurperiode aan FC Dordrecht bij Heracles. Daar speelde hij zich in de kijker bij Atalanta, op dat moment nog een middenmoter in de Serie A. De laatste jaren bivakkeert Atalanta steevast in de top.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen