'Ten Hag overleeft schifting bij United: nog vier kandidaten over'

25 januari 2022, 23:43

Erik ten Hag heeft de eerste schrifting overleefd bij Manchester United. De Engelse grootmacht is op zoek naar een manager voor vanaf het volgende seizoen en de coach van Ajax is een van de vier overgebleven kandidaten. Julen Lopetegui (Sevilla), Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain) en Luis Enrique (Spanje) zijn de andere kanshebbers.

Dat meldt The Athletic, dat schrijft over de inmiddels 'geïntensiveerde zoektocht' naar een nieuwe manager. Daarbij zou een eerste schifting zijn gemaakt tussen geschikte kandidaten om de definitieve opvolger te worden van Ole Gunnar Solskjaer. Tussenpaus Ralf Rangnick (63) werd slechts aangesteld om de rest van het seizoen vol te maken op Old Trafford.

Gezien de resultaten en de spanningen is wel duidelijk dat de Duitser niet langer zal blijven dan dit huidige seizoen. Wel zoekt de club een manager die een bepaald soort voetbal voorstaat: zowel Ten Hag, Pochettino, Enrique en Lopetegui zou kunnen aansluiten op de werkzaamheden van Rangnick. Wat een concreet volgende stap gaat zijn, is nog niet bekend. 

Lees ook'Ten Hag heeft voorkeur van Man United vanwege fraaie statistiek'

Eerder op dag kwam er ook al nieuws naar buiten dat zou kunnen linken aan serieuze interesse in Van de Beek. Manchester United zou de middenvelder namelijk sowieso niet al deze winter willen verkopen. The Red Devils willen afwachten wat het oordeel van de nieuwe manager gaat zijn over de oud-Ajacied. Dat is goed te rijmen met het bericht dat Ten Hag nog altijd een serieuze kanshebber is voor de vacante post in Manchester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen