'Interesse voor Zahavi, PSV geeft Fortuna nul op rekest'

'Interesse voor Zahavi, PSV geeft Fortuna nul op rekest'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 januari 2022 – PSV is vermoedelijk niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Eran Zahavi (34). De aanvaller staat in de belangstelling van Olympiakos, maar vooralsnog ligt zijn toekomst gewoon in Eindhoven. Dat geldt ook voor de talentvolle Johan Bakayoko, in wie Fortuna Sittard mogelijk geïnteresseerd zou zijn.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Olympiakos zou Zahavi willen overnemen, maar de Israëlische spits heeft na een tumultueuze periode besloten om zijn contract in Eindhoven 'gewoon' uit te dienen. Over een half jaar loopt zijn verbintenis af en de kans is groot dat hij Nederland dan wel definitief achter zich laat. Dinsdag stond hij in elk geval nog op het trainingsveld bij PSV. 

De spits dacht na de tweede inbraak in zijn woning in Amsterdam eerder wel concreet aan een vertrek uit Nederland, maar mede na overleg met zijn vrouw besloot hij zijn periode bij PSV toch te vervolgen. In totaal kwam de routinier tot dusver tot 58 wedstrijden in het eerste team van PSV, waarin hij 25 keer scoorde en elf assists gaf.

Lees ook'Schmidt geeft PSV-talenten de kans tijdens trainingskamp'

Bakayoko krijgt kans bij het eerste
Verder kwam het ED ook met een update rond megatalent Johan Bakayoko, die de laatste weken furore maakt in de Eerste Divisie namens Jong PSV. In de laatste drie duels gaf hij vier assists en nam hij zelfs zes (!) treffers voor zijn rekening. Fortuna Sittard zou hem willen huren, maar PSV is niet bereid om daaraan mee te werken. De kans is groot dat hij binnen afzienbare tijd aansluit bij de A-seletie van Roger Schmidt.

Reacties

gerelateerd