Vitesse
1 – 0
FC Utrecht

Wengers snapt niets van PSG: "Zelfs voor deze club enorm"

Wengers snapt niets van PSG: "Zelfs voor deze club enorm"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 januari 2022 – Arsene Wenger snapt niets van Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht wees afgelopen zomer een bod van honderdtachtig miljoen euro af voor Kylian Mbappé, die slechts tot het einde van het seizoen vastligt. Over een aantal maanden kan hij dus transfervrij verkassen naar een nieuwe club. In de hoofdstad zouden ze nog altijd hopen op een contractverlenging.

"De tijd tikt duidelijk niet in het voordeel van PSG", stelt Wenger bij Canal+. "In zulke situaties is het altijd hetzelfde: hoe langer het duurt om tot een akkoord te komen, hoe moeilijker het wordt. Ik weet het inmiddels uit ervaring. Ik had verwacht dat de club al anderhalf jaar geleden zijn contract had verlengd, maar het is nog altijd niet gebeurd. Hij is de meest onmisbare spelers voor de speelstijl die PSG wil spelen."

Waar Paris Saint-Germain met een wanhoopspoging hoopt dat de aanvaller alsnog blijft, kan Mbappé aan de andere kant al in gesprek met geïnteresseerde clubs. "Dat PSG zo'n stevig bod van Real Madrid heeft afgewezen… Het was 180 miljoen euro, dat is zelfs voor deze club enorm. Ik denk dat ze niet wilde meewerken door de komst van Messi. Ze hebben tegen elkaar gezegd bij de club: 'We gaan voor een geweldig seizoen na de komst van de Argentijn, dan kunnen we nu Mbappé niet van de hand doen'."

PSG zou dus nog een keer een enorme poging willen doen om het contract van de Fransman met minstens een jaar te verlengen. Als de aanvaller dan alsnog besluit om te vertrekken, krijgt de club er in ieder geval nog een bedrag voor.

Reacties

gerelateerd