Spartaan helpt Feyenoorder Bassett op weg: "Het is fijn"

Spartaan helpt Feyenoorder Bassett op weg: "Het is fijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 januari 2022 – Feyenoord-nieuwkomer Cole Bassett en Sparta-versterking Younes Namli staan in de volgende competitiewedstrijd tegenover elkaar, maar nu trekken ze veel met elkaar op. De voetballers kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Colorado Rapids.

"Ik kende niemand die Feyenoord echt kende, maar Younes zei meteen dat dit bij mij en mijn kwaliteiten als speler past. Het is fijn dat hij ook in Rotterdam is, al is hij straks bij de derby natuurlijk voor even niet mijn vriend", vertelt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. Waar Bassett uit de jeugdopleiding van de Amerikaanse club kwam, werd Namli door FC Krasnodar verhuurd aan de ploeg uit de Verenigde Staten.

De middenvelder hoopt dat hij met Feyenoord kan spelen tegen Sparta, maar daarvoor moet het papierwerk wel in orde zijn. "Ik mag nu nog niet met de groep meetrainen in afwachting van mijn werkvergunning. Maar dat zou deze week in orde moeten zijn. En hopelijk zit ik er dan meteen bij", aldus Basset, die zijn ploeg dit weekend wel in actie zag in Nijmegen. Het was meteen een reality check: het is wel duidelijk dat hij zijn geboorteland heeft ingeruild voor een nieuw avontuur.

"Het is trouwens wel grappig dat je hier gewoon naar een uitwedstrijd kan rijden, in de Verenigde Staten is dat eigenlijk onmogelijk qua reistijd", vertelt de middenvelder, die een goede indruk heeft gekregen van de speelwijze die Arne Slot wil zien. "Ik zag in Nijmegen dat Feyenoord erg veel de bal had. Veel meer dan mijn vorige club Colorado Rapids de bal had in wedstrijden. Ik zie het wel zitten."

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd