Fortuna wilde Ihattaren: "Echt gedacht dat er iets mogelijk was"

Fortuna wilde Ihattaren: "Echt gedacht dat er iets mogelijk was"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 januari 2022 – FC Utrecht is niet de enige Nederlandse club die naast de komst van Mohamed Ihattaren grijpt nu de aanvallende middenvelder zo goed als zeker naar Ajax verkast. Fortuna Sittard had ook de hoop dat er een stunt in zat deze winter.

Mino Raiola stalde het talent bij Juventus na zijn vertrek bij PSV, maar dat bleek geen goede keuze. De voetballer werd meteen verhuurd aan Sampdoria, maar speelde daar geen enkele minuut. Ihattaren keerde uit onvrede terug naar Nederland en ruilde van zaakwaarnemer. Waar Raiola eerst zijn zaken deed, ging hij nu in zee met Ali Dursun. Vanaf dat moment hoopten de Limburgers op een stunt, aangezien ze goede contacten onderhouden met de spelersagent.

"De optie-Ihattaren heeft bij ons inderdaad op tafel gelegen", bevestigt technisch manager Sjoerd Ars tegenover Voetbal International. "We hebben echt even gedacht dat er iets mogelijk was, mede dankzij onze banden met Ali. Maar toen meldden FC Utrecht en Ajax zich en wisten we dat de kans klein was dat Ihattaren voor ons zou kiezen."

"Ik geloof niet dat hij al ergens getekend heeft, maar ik denk dat de kans klein is dat hij straks voor Fortuna speelt", besluit de beleidsbepaler. Ihattaren is volgens Fabrizio Romano dicht bij een terugkeer naar Nederland, waar Ajax met hem aan de haal gaat. De aanvallende middenvelder wordt in eerste instantie gehuurd, waarna hij door koopoptie alsnog definitief de overstap kan maken.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd