Cambuur stuurt middenvelder terug, ADO verkoopt aanvaller

24 januari 2022, 14:53

SC Cambuur heeft afscheid genomen van Filip Krastev. De Bulgaarse middenvelder is gewogen en te lichten bevonden. ADO Den Haag zwaait op zijn beurt Vicente Besuijen uit.

Krastev

Het is geen enorme verrassing dat de samenwerking tussen Cambuur en Krastev al na een half jaar tot een einde komt. De Bulgaarse middenvelder kwam de voorbije maanden nauwelijks aan spelen toe in Leeuwarden. De verrassende nummer acht van de Eredivisie stuurt Krastev terug naar Lommel SK, dat deel uitmaakt van de City Football Group.

Krastev kwam slechts vijf keer in actie voor Cambuur, waarvan drie keer in de Eredivisie als invaller en tweemaal in de KNVB Beker als basisspeler. Tegen de amateurs van Ajax maakte hij in de eerste bekerronde zijn eerste en tevens enige doelpunt in het geel-blauw.

Besuijen

ADO neemt met pijn in het hart afscheid van Besuijen, die voor een onbekende transfersom is verkocht aan Aberdeen. De twintigjarige aanvaller speelde anderhalf seizoen in Den Haag en was een vaste waarde in het team van trainer Ruud Brood.

"Ik ben de club en de fans dankbaar voor het vertrouwen en de kansen die ze mij hebben gegeven. Hier heb ik mijn debuut in het betaald voetbal gemaakt en dat is iets wat me altijd bij zal blijven", reageert Besuijen op zijn overstap naar de Schotse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen