Geen PSV - Ajax voor Sadílek: "Ik móét met mijn vriendin naar de IKEA"

24 januari 2022, 13:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Waar voetbalminnend Nederland zondagmiddag om 14.30 uur aan de buis gekluisterd zat, was Michal Sadílek met heel andere zaken bezig. De speler van FC Twente kon de topper tussen PSV en Ajax slechts deels volgen omdat hij een bezoekje moest brengen aan… de IKEA.

"Ik moet morgen met mijn vriendin naar de IKEA", zei Sadílek zaterdagavond na afloop van het uitduel met Willem II (0-1) tegen ESPN. "Ja, ik moet. Tussen twee en drie uur. Ik ben er ook niet blij mee, maar ik ga zeker de tweede helft kijken. Of zij die tijden heeft uitgekozen? Ja, daar ben ik mooi klaar mee. Ik heb ook een ander leven naast voetbal, dus ik moet mijn vriendin naar de IKEA."

Sadílek miste zondag dus de eerste helft van PSV tegen Ajax. Daarin namen de Amsterdammers de leiding door een doelpunt van Brian Brobbey. PSV kwam na rust op gelijke hoogte via Mario Götze, maar door een discutabele treffer van Noussair Mazraoui ging de zege alsnog naar de Amsterdammers.

Sadílek wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan FC Twente. Bij de club uit Enschede is hij een vaste waarde. Tot nu toe kwam de Tsjech in alle competities 21 keer in actie voor Twente, waarvan twintig maal als basisspeler. De huidige nummer van van de Eredivisie kan Sadílek aan het einde van het seizoen definitief overnemen. In de huurovereenkomst is namelijk een koopoptie opgenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen