'Ingebroken in woning Real Madrid-aanvaller Benzema tijdens duel'

24 januari 2022, 10:53

Opnieuw is een profvoetballer beroofd tijdens het spelen van een wedstrijd. De Spaanse krant 20 Minutos meldt dat er zondag is ingebroken in de woning van Real Madrid-aanvaller Karim Benzema, die op dat moment met de Spaanse topclub in actie kwam tegen Elche CF (2-2).

De aanvoerder van Real Madrid beleefde al niet zijn beste avond: hij faalde vanaf de strafschopstip en moest na iets minder dan een uur het veld verlaten wegens een dijbeenblessure. Toen de 34-jarige Fransman thuiskwam, ontdekte hij volgens het Spaanse medium dat er sullen uit zijn huis waren ontvreemd.

20 Minutos schrijft dat een groep dieven via de tuin het huis van de aanvaller zijn binnengedrongen. Op dat moment was er niemand in de woning aanwezig. Het is nog onbekend welk bedrag de dieven hebben buitgemaakt en of er schade is aan de woning van Benzema. Evenmin is nog duidelijk welke spullen uit de woning zijn ontvreemd.

Het is frappant genoeg niet de eerste keer dat Benzema het slachtoffer is van een inbraak tijdens het spelen van een wedstrijd. in februari 2019 overkwam hem dat al eerder, toen hij met Real Madrid in actie kwam tegen FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen