Ziyech geeft goal een 10 en legt uit waarom hij niet juichte

Ziyech geeft goal een 10 en legt uit waarom hij niet juichte

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 januari 2022 – Met een heerlijke treffer greep Hakim Ziyech zondag de hoofdrol bij Chelsea, dat een 2-0 overwinning boekte op het Tottenham Hotspur van basisklant Steven Bergwijn. Daarmee betaalde Ziyech het vertrouwen van coach Thomas Tuchel terug: Ziyech stond voor de derde keer op rij in de basis.

Afgelopen weekend opende de Marokkaan ook al de score tegen Brighton & Hove Albion, maar speelde wel met 1-1 gelijk. Zondag scoorde hij voor de tweede wedstrijd op rij. Zijn afstandsschot belandde recht in de kruising. Ziyech was trots op zijn prestatie. "Ik zou deze goal een 10 willen geven als cijfer", aldus Ziyech tegen Sky Sports, die de score opende.

"Natuurlijk gaf deze treffer me een geweldig gevoel. Ik mikte om de bal in de kruising te schieten, maar het is altijd de vraag of het daadwerkelijk lukt." Enkele minuten later was hij dichtbij zijn vierde doelpunt van dit seizoen, maar de vuisten van doelman Hugo Lloris stonden dat in de weg.

Bij Sky Sports reageerde de linkspoot ook op zijn treffer van afgelopen week. Hij vierde zijn doelpunt zeer ingetogen. Het leidde tot veel speculaties over mogelijke onvrede bij de spelmaker. "Ik juichte niet omdat we als team slecht speelden", aldus Ziyech, die meer tevreden was over het optreden tegen Spurs. "Vandaag vond ik ons erg goed."

Bekijk de goal van Ziyech hier!

Reacties

gerelateerd