'Krijgt Amrabat kans in Engelse top? Middenvelder op shortlist'

24 januari 2022, 08:02

Sofyan Amrabat gaat mogelijk aan de slag in Engeland. De Marokkaanse middenvelder staat momenteel onder contract bij het Italiaanse Fiorentina, maar de kans is groot dat hij het seizoen daar niet afmaakt. Volgens Sky Sports Italia staat Amrabat namelijk op de verlanglijst van het naar versterkingen zoekende Tottenham Hotspur.

De Londense topclub raakt namelijk zeer waarschijnlijk Tanguy Ndombele kwijt. De beresterke middenvelder verkast deze winter waarschijnlijk naar Paris Saint-Germain. Ndombele werd met zestig miljoen euro de duurste aanwinst ooit, maar hij slaagde er nooit in om zijn gigantische transferbedrag waar te maken. Met een transfer naar PSG hoopt Spurs echter nog een flink bedrag voor hem te vangen.

Amrabat speelde in Nederland voor FC Utrecht en Feyenoord, alvorens hij bij het Belgische Club Brugge aan de slag ging. De middenvelder maakte indruk en verdiende een transfer naar Hellas Verona, waar hij eveneens een van de uitblinkers was. In 2020 verkaste hij naar Fiorentina. Daar zit hij sinds dit seizoen op de bank. Vorig jaar was hij nog basisspeler.

Fiorentina zal desondanks hopen op een transferbedrag voor de Marokkaan. De Italiaanse middenmoter betaalde namelijk een kleine twintig miljoen euro om Amrabat los te weken bij Hellas Verona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen