Waarom Eriksen niet voor Ajax, maar voor Brentford kiest

23 januari 2022, 20:45

Christian Eriksen (29) gaat binnenkort zijn handtekening zetten onder een rentree in de Premier League. De Deense middenvelder gaat aan de slag bij middenmoter Brentford, dat onder leiding staat van een Deense coach en sowieso veel Denen onder contract heeft staan. Eriksen's training bij Jong Ajax was daarmee incidenteel.

De Telegraaf pakt daarmee uit zondagavond en meldt dat Martin Schoots, de zaakwaarnemer van Eriksen, op dit moment gesprekken voert met Brentford. Bij die club hoopt Eriksen in elk geval in een vertrouwde omgeving vol met landgenoten zich weer op te trainen tot zijn topniveau. Daarbij is het doel om uiteindelijk weer in beeld te komen van de nationale ploeg van Denemarken.

Dat Eriksen eerder deze week opdook in Amsterdam zorgde voor de nodige geruchten, maar volgens het dagblad moet daar niets achter worden gezocht. 'Hij wilde alleen het groepsgevoel weer even meemaken en op niveau trainen, totdat zijn contract in Engeland helemaal rond is en de medische keuring achter de rug is', schrijft de ochtendkrant. Wel waren de Ajacieden onder de indruk van de fitheid en het niveau dat de Deense spelmaker etaleerde.

Lees ookPSV nam initiatief bij Eriksen

Dat laatste werd zondag tegenover NH Nieuws bevestigd door Jong Ajax-trainer John Heitinga. "Op dit moment was het eenmalig", zei de voormalig verdediger over het meetrainen van Eriksen. "Het was mooi dat hij meetrainde voor de jonge jongens. Hij is welkom om mee te trainen. Christian wil weer spelen en heeft bij ons een keer meegetraind. Ik denk dat we allemaal wel weten wat voor een fantastische speler het is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen