PSV-directeur De Jong bevestigt: veel interesse in Gakpo en Sangaré

23 januari 2022, 14:36

PSV moet vrezen voor een vertrek van sterkhouders Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. Directeur Voetbalzaken John de Jong erkent dat er veel belangstelling is voor het duo.

Dat bevestigde de beleidsbepaler in aanloop naar de titelkraker tussen PSV en Ajax. Sangaré ontbreekt in dat duel vanwege zijn deelname met Ivoorkust aan de Afrika Cup. "Mijn wens is dat hij 26 januari uitgeschakeld wordt en het eerste vliegtuig richting Eindhoven neemt, al mag ik dat niet zeggen", begint De Jong bij ESPN.

De Jong laat weten Sangaré het liefst tot zeker de zomer in Eindhoven te houden. "Ik ga ervan uit dat hij tergkomt. Ik merk in de markt wel dat er veel interesse is voor hem. En niet alleen voor hem. Er zijn een aantal spelers die nadrukkelijk in de belangstelling staan, waaronder Cody Gakpo en Sangaré. Dat zijn wel spelers waar de markt naar kijkt."

PSV hoopt nog altijd het contract van Gakpo - die tegen Ajax in de spits staat - te verlengen. Gakpo heeft in het Philips Stadion nog een contract tot 2025. "Al vrij snel in de window was er interesse in hem. Hij maakte natuurlijk zijn debuut in het Nederlands elftal. Hij speelde daar goed, hij speelde hier goed. Toen kreeg ik al in de gaten dat er veel om hem heen speelde. Ik ben wel in gesprek met zijn management. Hij is heel belangrijk voor ons. We willen hem graag houden, en zeker deze window."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen