'Newcastle krijgt toestemming om te onderhandelen met Bakker'

23 januari 2022, 13:02   Bijgewerkt: 27 januari 2022, 16:31

Mitchel Bakker lijkt zich alweer te kunnen opmaken voor een transfer. Er was eerder al gemeld dat Newcastle United uit zou zijn op de handtekening van de Nederlander. Nu wordt gemeld dat de onderhandelingen tussen Bayer Leverkusen en de Engelse club inmiddels zijn gestart.

Dat melden tabloids The Telegraph en The Daily Mail zondag. Bakker moet de nieuwe linksback worden op St. James' Park. Eerstgenoemde krant stelt dat Newcastle al toestemming heeft gekregen van de Duitse subtopper om met de oud-speler van Paris Saint-Germain om tafel te gaan.

The Daily Mail claimt dat Leverkusen zo'n negentien miljoen euro wil ontvangen voor de diensten van de oud-Ajacied, die pas sinds de zomer in de BayArena voetbalt. Hij verruilde Parijs voor Leverkusen voor zo'n zeven miljoen euro, waardoor de oud-club van coach Peter Bosz zomaar eens heel snel een flinke winst kan boeken op de speler.

Bij Die Werkself is Bakker een vaste basisspeler op zijn positie. Dit seizoen kwam hij tot zestien wedstrijden in de Bundesliga, de beker en de Europa League. Daarin was Bakker één keer trefzeker. Ook gaf de Jong Oranje-international vier assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen