NEC hoopt in februari terug te keren in volle en veilige Goffert

NEC hoopt in februari terug te keren in volle en veilige Goffert

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 januari 2022 – NEC koestert de hoop dat het in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen Go Ahead Eagles weer voor volle tribunes in het eigen Gofferstadion kan spelen. Op dit moment zijn er werkzaamheden aan de tribunes in het stadion, nadat een deel van de constructie in het uitvak instortte in het thuisduel tegen Vitesse. Algemeen directeur Wilco van Schaik is tevreden dat de werkzaamheden goed verlopen.

"Ik hoop dat corona ons helpt, dan mikken we op de kwartfinale van de beker op een volle Goffert", begint NEC-directeur Wilco van Schaik tegenover ESPN. De beleidsbepaler werd in aanloop naar het thuisduel met Feyenoord gevraagd naar de huidige situatie in het Nijmeegse onderkomen. "We hebben vrijdag nog een gesprek gehad. Zoals het er nu naar uitziet, gaan we er alles aan doen om de bekerwedstrijd De Goffert volledig gevuld te krijgen."

Van Schaik zegt 'bijna lasexpert' te zijn geworden in de voorbije weken. "Het is een apart proces. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we tegen Go Ahead onze supporters ontvangen. Dat zou echt wat zijn, in de kwartfinale van de beker. Het is misschien wel historisch, wanneer dit (het duel tegen Feyenoord, red.) de laatste keer is zonder publiek. Als corona maar weg is. Dan is het dubbel feest dat we in de kwartfinale het stadion weer kunnen openen voor publiek."

De kwartfinale van de beker tegen Go Ahead wordt op 8, 9 of 10 februari gespeeld. Een definitieve datum wordt spoedig bekend. Toch blijft NEC de wens hebben om op termijn in een nieuw onderkomen te gaan spelen en het iconische Goffertstadion te verlaten.

Reacties

gerelateerd