'Barça aast op Tagliafico, maar heeft enorm probleem'

22 januari 2022, 15:57

FC Barcelona zet vol in op de komst van Nicolás Tagliafico. De Spaanse grootmacht was eerder deze week ook al geïnteresseerd, maar is inmiddels vastberaden om de Argentijn over te nemen van Ajax. Daar vervult de linksback een rol op het tweede plan, waardoor hij snakt naar een club waar hij aan de bak kan.

FC Barcelona ziet in Tagliafico de gewenste concurrent van Jordi Alba, die dit seizoen een matig seizoen beleefd. Afgelopen weekend was de Spanjaard nog een van de dissonanten tegen Athletic Bilbao: geen speler van de Catalanen verloor meer ballen en gaf meer mislukte passes. Aangezien er geen back-up in de selectie is, moet Tagliafico volgens Mundo Deportivo nog deze week de overstap maken.

Eenvoudig zal dat echter niet worden. De 29-jarige Tagliafico zal niet gratis mogen vertrekken van Ajax. Barça dient zich deze winter te houden aan de Financial Fair Play, waardoor het enorm lastig wordt gemaakt om nieuwe spelers te strikken. Eerder zette dat gegeven al een streep door de komst van Juventus-spits Alvaro Morata.

Barça heeft concurrentie van Napoli. De Italiaanse subtopper heeft naar verluidt een bod van zeven miljoen euro uitgebracht op de linkspoot. Het is niet duidelijk waar de voorkeur van Tagliafico naar uitgaat. Barça denkt naast Tagliafico tevens aan José Gaya van Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen