Meerdere clubs willen Ramselaar: "Utrecht vond dat te laag"

22 januari 2022, 15:21

Hij heeft over belangstelling niet te klagen, maar de kans dat Bart Ramselaar op korte termijn vertrekt bij FC Utrecht is klein. Tenzij er een club is die zich met een grote zak geld meldt in De Galgenwaard, maakt de 25-jarige middenvelder het seizoen af in de Domstad.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Utrecht meerdere biedingen ontvangen voor Ramselaar. Millwall, de nummer elf van het Championship, een Italiaanse en Chinese club zijn concreet voor de middenvelder. Maar Utrecht wil Ramselaar eigenlijk helemaal niet verkopen. "Dan is er voor mij niet veel om over na te denken, als ik toch weet dat Utrecht het tegenhoudt. Ik weet dat clubs een bod hebben geplaatst en dat Utrecht dat te laag vond. Daarom heb ik er nooit volledig over na hoeven denken", vertelt de clubtopscorer.

Het liefst wil Ramselaar eerst carrière maken in Europa voordat hij een avontuur in een land als China aangaat. "Al is het natuurlijk wel wat om zo'n aanbieding te zien. Ik heb er niet echt over nagedacht of ik het zou doen. Sowieso is middenin het seizoen weggaan ook niet echt top, dus het is zeker mijn intentie om hier het jaar af te maken. Mijn allergrootste droom is Spanje, maar ik sta echt open voor heel veel competities. Ik heb alleen maar in de Eredivisie gespeeld."

Dat meerdere clubs hem willen inlijven, ziet Ramselaar maar als een compliment. "Het team en ik begonnen heel goed, maar daarnaast hebben we heel veel matige wedstrijden gespeeld, waarin ik het ook niet kon laten zien. Dus ik kijk met gemengde gevoelens terug op de eerste seizoenshelft. Qua statistieken is het voor mij persoonlijk prima, maar het kan zeker beter. In eerste instantie met het hele team, daarvan ben je afhankelijk."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen